Ford Enthusiast Unofficial Resource

Go Back   Ford Forum - Enthusiast Forums for Ford Owners > Ford Trucks, Ford Vans & Ford SUV's > Ford Expedition
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search



Welcome to Ford Forum!
Welcome to Ford Forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-04-2005, 09:35 PM
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Default MACH AUDIO SYSTEM

I RECENTLY BOUGHT AN '01 EXPEDITION AND THERE IS NO BASS COMING FROM THE RADIO. I TOOK OFF THE REAR PANEL OVER THE SUBWOOFER AND FOUND THAT THE SUBWOOFER IS NOT MAKING ANY NOISE. ACCORDING TO MY HAYNES MANUAL THERE ARE 4 FUSES IN THE AUDIO SYSTEM, I ONLY KNOW OF TWO OF THEIR LOCATIONS. WHERE IS THE FUSE FOR THE AMPLIFIER FOR THE SUBWOOFER?? WHERE IS THE MAIN AMPLIFIER LOCATED?? ANY HELP WOULD BE APPRECIATED.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2005, 09:05 AM
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default RE: MACH AUDIO SYSTEM

I had the same problem, and i willing to bet money that the amplifier is bad, my dealer replaced mine for free because they go
out all the time. by the way there is no fuse, only fuse for the radio.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2005, 09:12 AM
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default RE: MACH AUDIO SYSTEM

there is only one amplifier and it is located next to the subwoofer,its the little silver box to the left that is really hard to get too. that would more than likely be your problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-30-2007, 06:57 PM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location:
Posts: 7
Default RE: MACH AUDIO SYSTEM

I had the same problem on my mustang....Replaced amp with used one off ebay cheap and fixed my problem....
__________________
2008 F250 C/C 4x4 V10

1996 Mustang GT w/mods
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-2009, 05:27 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Default Mach Audio Subwoofer Cover Removal

How do I remove the plastic cover on the subwoofer in my 1997 Expedition?
Reply With Quote
Old 09-01-2009, 05:27 AM
 
 
 
Reply

Tags
2005, 99, amp, amplifier, audio, escape, expedition, ford, fuses, mach, subwofer, subwoofer, system, taurus, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Our Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 09:17 PM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.