Ford Enthusiast Unofficial Resource

Go Back   Ford Forum - Enthusiast Forums for Ford Owners > Ford Cars > Ford Taurus
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search



Welcome to Ford Forum!
Welcome to Ford Forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-09-2010, 09:19 AM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Default Clicking Sound Under Dash - Car Won't Start

I was out of town over the weekend and when I returned, I found that my car wouldn't start as if the battery was dead, but I also noticed a clicking sound coming from under the dash. I've never heard this before. Even tried jumping it, but still no luck.

Could it be that something tripped the security system over the weekend?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2010, 01:11 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Default

This problem sounds to me like it is coming from the "Fuse Panel" under the steering wheel. The clicking noise you are hearing sounds like a relay. In fact, there are relays in that box....none that can prevent the car from starting.....but hey there is a starter relay under the hoods fuse box. I would replace that.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2011, 12:55 PM
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by lharmon View Post
I was out of town over the weekend and when I returned, I found that my car wouldn't start as if the battery was dead, but I also noticed a clicking sound coming from under the dash. I've never heard this before. Even tried jumping it, but still no luck.

Could it be that something tripped the security system over the weekend?

I have a similar problem, were you able to fix this?

James
[COLOR=#000000 ! important][/COLOR]
Reply With Quote
Old 05-28-2011, 12:55 PM
 
 
 
Reply

Tags
box, car, clicking, dash, expedition, fast, focus, ford, fuse, noise, sound, start, ticking, windstar, wont

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Our Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 12:10 AM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.