Ford Enthusiast Unofficial Resource

Go Back   Ford Forum - Enthusiast Forums for Ford Owners > Ford Trucks, Ford Vans & Ford SUV's > Ford Econoline E Series
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Ford Forum!
Welcome to Ford Forum,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-31-2011, 01:16 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default 2011 E150 Radio Removal

How do you remove the stock radio in the 2011 e150 van? It has no holes in the face of the radio but looks like it is mounted into the main dash bezzel not behind it
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2014, 10:59 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 8
Default

i have a 1991 ford econoline with a 5.0 engine, the fuel pump quit so i replaced the fuel pump relay under the hood still nothing. is there a fuse for this too? checked all those too, there are 3 metal ones two short an one long do these have anything to do with it? it will run if i put power to the positive side of the pump--- can someone help
Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2014, 11:35 PM
Hayapower's Avatar
Super Moderator
2005 Ford F-250
My Garage
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 4,154
Default

Nothing at the inertia switch?
__________________
05 F250 C/C FX4 6.0
1969 Firebird Trans Am
2003 Hayabusa GSXR1300
Reply With Quote
  #4  
Old 06-09-2014, 09:07 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 8
Default

i have bypassed the switch an i have the pump running when the key is on, the problem is that after it sets over night it doesn,t want to start, i have done a pressure test an have 40 lbs of fuel pressure with the engine off 50 lbs when it,s running, could it be the fuel filrer getting plugged up? is there anouther sencer out? what could it be ? i am running out of ideas can someone help?.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-10-2014, 04:36 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 8
Default

after much hunting an head scratching i found the problem there is a water temp sensor in the intake, not the one for the guage but it,s in the middle of the intake with two wires that plug into it if it,s bad it won,t let it start.
Reply With Quote
Old 06-10-2014, 04:36 PM
 
 
 
Reply

Tags
2011, dash, e150, e150radio, econoline, eseries, ford, holes, install, radio, remival, removal, remove, removing, stereo, van

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising
Our Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.