No Heat - Ford Forum - Enthusiast Forums for Ford Owners

Thread Tools Search this Thread
Old 03-05-2018, 06:45 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Default No Heat

Hi First time here i have a 2006 ford 500 SEL AWD 3.0l i have no heat antifreez was low took a gallon to fill the tank and i ran to car for about an hour to warm it up and still no heat and the hoses are cold the fan kicks on and the temp gauge took forever to get to normal range any help would be great thanks in advance
Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Heat in the rear but no heat in the front tattooed_drew Ford Econoline E Series 2 11-09-2017 08:00 PM
Heat in rear, but no heat in front Use Common Sense Ford Freestar 4 06-25-2016 01:30 PM
E-250 defrost / heat blower quit working ricknags Ford Econoline E Series 11 05-18-2013 06:53 AM
Humming in the heat joshua.donelson Ford Explorer 24 09-27-2005 08:03 AM
over heat wallygator Windstar/Aerostar 3 09-11-2005 01:08 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 01:43 AM.

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to and affiliated sites.